Menu

IMMUNE LEIS 750mg 100caps

IMMUNE LEIS 750mg 100caps
36,00 €

Πρόκειται για την ισχυρότερη 100% φυτική αντιμετώπιση που υπάρχει κατά της λεϊσμανίασης, η οποία είναι απολύτως ασφαλής και αβλαβής για τον σκύλο χωρίς να επιβαρύνει τα νεφρά το συκώτι και άλλα ζωτικά όργανα. Παράλληλα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου βοηθώντας τον να αντιμετωπίσει την νόσο.

Κωδ.:immune100

Η εταιρία Pet Nutrition, διανέμει αποκλειστικά το IMMUNE LEIS που παρασκευάζει η ελληνική εταιρία Holism - με εμπειρία & παρουσία 30 και πλέον χρόνων στον χώρο των διατροφικών συμπληρωμάτων- το οποίο έχει εξαιρετικά αποτελεσματική δράση στην αντιμετώπιση της λεϊσμανίασης. 

Η παρασκευή του βασίστηκε στην κυτταρική ανοσία που παρουσιάζουν τα άγρια ζώα (αλεπού, λύκος, τσακάλι, τρωκτικά) στη χώρα μας, όταν προσβάλλονται από την λεϊσμανίαση. 

Στην Ελλάδα κάθε χρόνο μολύνονται πολλά άγρια ζώα (αλεπού, λύκος, τσακάλι, τρωκτικά) καθώς η θερμοκρασία είναι αυξημένη για πολλούς μήνες, οπότε η σκνίπα μεταδίδει το πρωτόζωο για ευρύτερο χρονικό διάστημα. Όμως, φαίνεται ότι τα άγρια ζώα αντέχουν και αρκετά από αυτά δεν νοσούν, διότι η άμυνα του οργανισμού τους είναι συνυφασμένη στενά με την τροφή την οποία καταναλώνουν. 

Υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές οι οποίες εγείρουν το αμυντικό σύστημα, ο δε συνδυασμός τους έχει αποδειχτεί ότι αφυπνίζει μια σειρά ειδικευμένων φαγοκυττάρων, τα οποία καταστρέφουν το πρωτόζωο L-infantum, καθώς επίσης διορθώνουν την ανοσοπαθολογική διαταραχή που προκαλείται από την ασθένεια.

Η κυτταρική ανοσία λοιπόν φαίνεται να είναι ικανή να δώσει την λύση στο πρόβλημα της λεϊσμανίασης

Το IMMUNE LEIS βασίζεται σε αυτήν ακριβώς τη δύναμη της κυτταρικής ανοσίας, συνδυάζοντας βότανα υψηλής συμπύκνωσης και εξαιρετικά υψηλής συνέργειας τα οποία εγείρουν μια σειρά ειδικευμένων φαγοκυττάρων που καταστρέφουν το πρωτόζωο L-infantum.

Οι δοκιμές που έγιναν μέχρι στιγμής, σε ένα ευρύτατο δείγμα 1.000 και πλέον σκύλων από όλες τις ράτσες, έδειξε επιτυχή αποτελέσματα σε άνω του 95% των περιπτώσεων .

Μέχρι στιγμής σε  σκύλους  στους οποίους έχει χορηγηθεί Leis Immune, η ένδειξη της Λεϊσμανίασης, μετά από διάστημα 12 - 24 μηνών, δείχνει μηδενική. Επιπλέον  σκύλοι  4, 5 και 6 χρονών οι όποιοι αντιμετώπισαν την νόσο με τον συγκεκριμένο τρόπο  δεν  φαίνεται να έχουν ξανα-σοσήσει.

 Για περισσότερες πληροφορίες  σχετικά με τον τρόπο δράσης του IMMUNE LEIS επικοινωνήστε μαζί μας στο

 21 30 22 66 34  - 695 73 23 801

Επιπλέον οφέλη του Immune Leis:

   Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

-    Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα σκευάσματα χωρίς παρενέργειες

-    Ιδιαίτερα βοηθητικό σε περιπτώσεις σκύλων που ήδη έχουν επιβαρυνθεί από άλλες χημικές θεραπείες

-    Οικονομικό προϊόν

-    Δυνατότητα μεγαλύτερης συσκευασίας για πολλά σκυλιά και φιλοζωικά σωματεία

Ηλικία Ενήλικο, Ηλικιωμένο, Κουτάβι
Είδος Τροφής Ξηρά Τροφή
Βάρος Ζώου Μεγαλόσωμο, Μεσαίο, Μικρόσωμο
Συστατικά

Πώς θα δώσετε το Immune Leis

Σκυλιά που νοσούν:

Ξεκινάμε τη χορήγηση για τριάντα (30) ημέρες, με την κατάλληλη για το σκύλο δοσολογία (βλέπε δοσολογία) και κάνουμε οπωσδήποτε παύση για άλλες 7–10 ημέρες. Το χορηγούμε για τουλάχιστον τέσσερις (4) φορές.    

 Δηλαδή:

  1. 30 ημέρες χορήγηση  7-10 ημέρες παύση
  2. 30 ημέρες χορήγηση  7-10 ημέρες παύση
  3. 30 ημέρες χορήγηση  7-10 ημέρες παύση
  4. 30 ημέρες χορήγηση 

Κρίνοντας από την κλινική εικόνα και την κατά περίπτωση σοβαρότητα του περιστατικού, ενδέχεται να χρειαστεί επί πλέον μήνας χορήγησης ή/και ταυτόχρονη συμπληρωματική χορήγηση Microblock (Ενίσχυση του ανοσοποιητικού και στόχο τα μικρόβια) ή Brimstone (θειούχα ένωση για αναδόμηση των ιστών & δημιουργία περιβάλλοντος ακατάλληλο για μικροοργανισμούς).

 Απαραίτητα:

-    Συμπληρωματική χορήγηση σκευάσματος για τη προστασία των νεφρών, με σκοπό την αναστολή της σύνθεσης ουρικού οξέος, για διάστημα τουλάχιστον 4-6 μηνών. 

-    Καθημερινή βόλτα 4-5 χιλ. σε ρυθμούς κανονικής βάδισης, με σκοπό την υποβοήθηση του καθαρισμού των νεφρών με «μηχανικό» τρόπο.

Πρόληψη:

Διάστημα χορήγησης:

1 μήνας

Επανάληψη:

Ανά 3-4 μήνες

Δοσολογία

1 κάψουλα ανά 10 κιλά σωματικού βάρους του σκύλου. Στις περιπτώσεις που το βάρος είναι μεταξύ των δεκάδων δίνουμε την δοσολογία που καλύπτει την μεγαλύτερη δεκάδα (π.χ. Σε σκύλο με βάρος 11-19 κιλά, δίνουμε 2 κάψουλες, για σκύλο βάρους 21-29 κιλά δίνουμε 3 κάψουλες κ.ο.κ.)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΨΟΥΛΑ!

 

Υπερδοσολογία:

Αν και δεν έχουν παρατηρηθεί επιπλοκές καλό είναι να μην υπερβαίνετε το 100% της ημερήσιας δοσολογίας.

Παρενέργειες:

Δεν έχουν αναφερθεί παρενέργειες.

Συνδυασμός με άλλα σκευάσματα:

Δεν έχουν αναφερθεί επιπλοκές στην ταυτόχρονη χορήγηση με άλλα σκευάσματα.

 

Συστατικά ανά κάψουλα:

Υψηλής δράσης ολιστικά βότανα με αντιβιωτική δράση       370mg

Mείγμα βιταμίνης C, εξειδικευμένης σύνθεσης                      200mg

Στοχευμένο μίγμα αμινοξέων                                                   180mg

-  ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ - ΖΑΧΑΡΗ - ΑΛΑΤΙ     

     

ARW Brand Όχι

Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.